BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPutin'den eşcinsellik açıklaması----

Putin'den eşcinsellik açıklaması

Putin'den eşcinsellik açıklaması
17 Ocak 2014 - 16:05 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eşcinsellik konusunda ilginç açıklamalarda bulundu...


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin geçen yıl kabul ettiği eşcinsel karşıtı propaganda yasası ile tepki çekerken, Soçi Kış Olimpiyatları gönüllüleri ile bir araya geldiği görüşmede bu kez 'kendince' olumlu mesajlar verdi.
7-23 Şubat’taki Soçi’de eşcinsellere yönelik ayrımcılığa yönelik protestolar beklendiğinden Putin de bu konuya değindi. Birçok ülkede olduğu gibi Rusya’da da eşcinsel ilişkilerin cezalandırılmadığını , ancak ABD’nin bazı eyaletlerinde eşcinsel ilişkilerin cezalandırıldığını vurgulayan Putin, “Eşcinseller Rusya’da kendilerini rahat hissedebilir” dedi. Ancak Putin bir ‘şartı’nı da dile getirip “Ancak eşcinseller çocukları rahat bırakmalılar” dedi.
Rusya’da 2013’te reşit olmayanlar arasında eşcinsellik propagandası yasaklanmıştı. Kremlin ‘ayrımcılık yaplmadığını’ ve hedefin ‘çocukları korumak’ olduğunu savunmuştu. Putin de bu yasaya atıf yapıp “Soçi Olimpiyatları’nda eşcinsellere yönelik ayrımcılık olmayacak. Ancak yasa uyarınca eşcinseller de, 18 yaş altında hiç kimseye eşcinsel hakları konusunda fikirlerini beyan edemezler” ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)