BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den ABD'ye çok sert suçlama----

Putin'den ABD'ye çok sert suçlama

Putin'den ABD'ye çok sert suçlama
09 Kasım 2017 - 16:52 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Rusya'da yapılacak başkanlık seçimlerinde problemler yaratmaya çalıştığını açıkladı

Rus RIA Novosti haber ajansına göre; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2018’de yapacakları başkanlık seçimlerinde problem çıkması için, ABD’de uğraşanlar olduğunu söyledi.

Putin, ABD’de Trump’ın kazandığı seçimlere Moskova’nın müdahale ettiği iddiası nedeniyle Washington’dan böyle bir girişim geldiğini ifade etti.

ABD’de geçen sene yapılan başkanlık seçimine müdahale iddiaları, hâlâ gündemde. Trump’ın çevresindeki pek çok önemli ismin Rusya’yla bağlantıları soruşturuluyor.

Diğer yandan Trump’ın Asya turu sırasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesi bekleniyor. Ancak iki taraf da henüz net bir tarih ve yer veremedi. Son olarak bugün Rus haber ajansları, Kremlin’deki kaynaklarına dayandırarak, görüşmenin büyük ihtimalle yarın Vietnam’da gerçekleşeceğini bildirdi. (milliyet.com.tr)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)