BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin ve Trump silahların kontrolü ile ilgili adımları görüştü----

Putin ve Trump silahların kontrolü ile ilgili adımları görüştü

Putin ve Trump silahların kontrolü ile ilgili adımları görüştü
30 Aralık 2019 - 22:54 www.finansgundem.com

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Trump ve Rusya Devlet Başkanı Putin’in silahların üzerindeki kontrolün gelecekte etkili bir şekilde devam ettirilmesine yönelik adımları görüştükleri duyuruldu

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in silahların üzerindeki kontrolün gelecekte devam ettirilmesine yönelik adımları ele aldıkları görüşme ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, “Başkanlar, iki ülke arasında terörle mücadele alanındaki yapılan işbirliğini sürdürme konusundaki kararlılıklarını yineledi. Başkanlar ayrıca ABD ve Rusya arasındaki ikili ilişkilerin durumunu ve silahların üzerindeki kontrolün gelecekte etkili bir şekilde devam ettirilmesine yönelik çabaları ele aldı” ifadelerine yer verildi.

Daha önce Kremlin basın dairesi, Putin ve Trump’ın yaptıkları telefon görüşmesinde Rus liderin ABD’li mevkidaşına Rusya’nın Saint Petersburg kentinde yılbaşı kutlamaları sırasında planlanan terör eylemlerin önlenmesini sağlayan bilgiler için teşekkür ettiğini duyurmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)