BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin Trump'a son bir şans veriyor----

Putin Trump'a son bir şans veriyor

Putin Trump'a son bir şans veriyor
19 Nisan 2018 - 10:48 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin'in ABD lideri Trump ile masaya oturmak için son bir şans tanıma kararı verdiği iddia edildi

"Moskova, Washington'a yönelik söylemini yumuşatma, ABD Başkanı Donald Trump'a bir şans daha tanıma kararı aldı." Bu iddia Bloomberg ajansından geldi. İsmi açıklanmayan Moskova'daki kaynaklara dayandırılan haberde, Rusya'daki bürokratlara "ABD'ye yönelik açıklamalarını yumuşatma" yönünde talimat gittiği öne sürüldü.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Trump ile masaya oturma ve iki ülke ilişkilerini düzeltme yönünde daha önce verdiği sözlerini yerine getirmesi için ABD liderine "son bir şans tanıma" kararı verdiği iddia edilen haberde, "Kremlin, ABD'nin Suriye'ye 14 Nisan'daki füze saldırısından önce Rusyalı bürokratlara ABD karşıtı söylemlerinin şiddetini azaltma talimatı verdi" denildi.

Rusya Politik Teknolojiler Merkezi Müdürü İgor Bunin, ajansa yaptığı açıklamada, "Putin, ABD'ye karşı ödün vermeye hazır, ancak mağlup olduğu yönünde izlenim oluşmaması gerekiyor" yorumunu yaptı.

Ria ajansı, Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Rusya'nın Washington Büyükelçiliği'ne, ABD yönetiminin yakın zamanda Rusya'ya yönelik yeni yaptırım uygulama niyeti olmadığının iletildiğini bildirmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)