BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin: Ticaret hacmini 125 milyar dolara çıkarmak istiyoruz----

Putin: Ticaret hacmini 125 milyar dolara çıkarmak istiyoruz

Putin: Ticaret hacmini 125 milyar dolara çıkarmak istiyoruz
14 Kasım 2019 - 17:19 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin BRICS ülkeleri ile işbirliğini arttırmaya devam ettiğini, Brezilya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika ile ticarette yüzde 22.4 artış olduğunu ifade etti.

Brezilya’da devam eden BRICS zirvesinde konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Uluslararası ticarete aktif yer alıyor, başka ülkelerle, başta da BRICS partnerlerimizle karşılıklı olarak faydalı ilişkilerimizi arttırıyoruz. 2018 yılında dört ülke ile olan ticaret hacmimiz 125 milyar doları aştı” dedi.

Rusya’nın dijital teknolojiler alanındaki deneyimini paylaşmaya hazır olduğunu belirten Putin, “Bilgisayar bilimleri ve telekomünikasyonda işbirliğimizi güçlendirmemiz için iyi imkanlar var. BRICS ülkelerine yeni projelerimize yakından bakmayı teklif ediyoruz. Yani elektronik belge yönetimi, araştırma sistemleri ve en yüksek güvenlik ihtiyaçlarını karşılayan antivirüs yazılımlarına…” ifadelerini kullandı.

Putin, enerji alanında işbirliğinin de gelişmesini teklif ederek, “Rusya uluslararası pazarlara güvenilir şekilde enerji materyalleri sevkiyatı sağlıyor ve küresel enerji güvenliğine önemli katkılarda bulunuyor” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)