BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin, savaşta oğullarını kaybeden annelerin acısını paylaştı----

Putin, savaşta oğullarını kaybeden annelerin acısını paylaştı

Putin, savaşta oğullarını kaybeden annelerin acısını paylaştı
26 Kasım 2022 - 03:07 www.finansgundem.com

Putin, Ukrayna'daki savaşta yer alan Rus askerlerinin anneleriyle bir toplantı yaptı. Toplantıda ''Bazı insanlar votkadan ölür ve hayatları fark edilmez. Ama oğullarınız boşuna ölmedi.'' ifadesinde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'daki savaşta yer alan askerlerin anneleriyle görüştü. Toplantıda yer alan annelerin bir kısmının savaşta evlatlarını kaybettiği öğrenildi. 

Putin sözlerine "Bir oğulun, bir çocuğun kaybının yerini hiçbir şeyin dolduramayacağını anlıyoruz, özellikle de bu çocuğu dünyaya getirdiği için hepimizin borçlu olduğu bir anne için." diyerek başladı ve ''Bilmenizi isterim ki, ülke yönetimi olarak acınızı paylaşıyoruz.'' diye devam etti.

Savaşta evladını kaybeden bir anneye, oğlunun boş yere ölmediğini söyleyen Putin, savaşa katılan askerlerin hepsini birer kahraman olarak gördüğünü ifade etti. 

Toplantıya katılan kadınların Putin yanlısı olduğu öğrenildi

Kremlin tarafından yayınlanan toplantının bir dökümünde, toplantıdaki birkaç kadının Putin yanlısı hareketlerin parçası olduğu belirlendi.

Kremlin destekli Rusya Halk Cephesi'nin bir üyesi ve Rus askerleri için insani yardım toplayan Savaş Kardeşliği örgütünün bir üyesi de oradaydı.
 
Bazı muhalif medya kuruluşlarına göre, iktidardaki Birleşik Rusya partisinden bir milletvekili de toplantıdaydı.

Ruslar Ukrayna'daki savaştan şikayetçi

Ülke genelinde, vatandaşlar, askerlerin, yeterli olmayan bir eğitimle, kış mevsiminin yaklaşmasına rağmen yetersiz kıyafetlerle savaşa gönderilmesinden şikayetçi. Ruslar, son aylarda yaşanan ağır askeri yenilgilerin ardından, Rus hükümetinin askerleri ''top yemi'' haline getirdiğini düşünüyor.

ABD generali Mark Milley'e göre , savaşın başladığı 24 Şubat'tan bu yana yaklaşık 100.000 Rus askeri öldü. (BBC)

Putin: Devlet kuruluşlarının kaliteli çalışmaya ihtiyacı var

 

Putin, 'yarı seferberlik' verilerini paylaştı

 

Rusya ile Ukrayna arasında esir değişimi

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.26 Kasım 2022 12:16

    PUTİN SAVAŞ DEVAM ETTİĞİ SÜRECE HER AY'IN BİR HAFTASINI CEPHEDE SAVAŞA GÖNDERDİĞİ ASKERLERİN ARASINDA GEÇİRMELİ ONLARIN YAŞADIĞI HİSLERİ YAŞAMAZSA KORKAĞIN TEKİDİR

  • E.g.26 Kasım 2022 05:42

    MASA BAŞINDAN SAVAŞ YÖNETEN PUTİN'İN MAAŞI UKRAYNA SAVAŞINA GÖNDERDİĞİ RUS ASKERLERİN MAAŞINDAN DAHA YÜKSEK OLMAMALIDIR YADA UKRAYNA'YA SAVAŞA GİDEN RUS ASKERLERİN MAAŞI PUTİNİN MAAŞINDA AZ OLMAMALIDIR ÖLEN ASKERLERİN AİLELERİNE DE PUTİNİN EMEKLİ MAAŞININ YARISINDAN AZ MAAŞ BAĞLANMAMALIDIR