BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin makale yazmaya devam edecek----

Putin makale yazmaya devam edecek

Putin makale yazmaya devam edecek
13 Temmuz 2020 - 06:39 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Peskov, 'Büyük Zaferin 75. yılı: Tarih ve gelecek karşısındaki ortak sorumluluk' başlıklı makalesi büyük yankı uyandıran Putin'in tarihi çarpıtanlara karşı bu girişimi sürdüreceğini söyledi


Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Rus tarihinin tahrif edilmesinin önlenmesi amacıyla arşiv materyalleri üzerinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Peskov, Putin’in kaleme aldığı 'Büyük Zaferin 75. yılı: Tarih ve gelecek karşısındaki ortak sorumluluk' başlıklı makalenin 19 Haziran’da yayınlandığını, ancak üzerinde uzun süre çalıştığını belirtti.

Rossiya 1 televizyonuna konuşan Peskov, makalenin ilk olarak pandeminin yayılmasından önce, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinin yeni yıl öncesi geleneksel zirvesinde açıklandığını belirterek “Bu zirvede, makaleyi ilk arşiv çalışmalarını paylaşarak duyurdu” dedi.

Peskov, bu çalışmanın, ülke tarihinin tahrif edilmesini ve gerçeğin çarpıtılmasını önlemek açısından kesinlikle devam edeceğini belirterek, “Bu tür çarpıtmalar ülkemizin batısındaki meslektaşlarımız tarafından devam ederse, Putin her zaman tarihsel gerçeği savunacaktır” ifadesini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)