BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin: Lukaşenko'nun kullanması için polis gücü oluşturduk----

Putin: Lukaşenko'nun kullanması için polis gücü oluşturduk

Putin: Lukaşenko'nun kullanması için polis gücü oluşturduk
27 Ağustos 2020 - 13:58 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Lideri Putin, sıkı müttefiki olan Belarus lideri Lukaşenko'nun talebi üzerine komşu ülkeye gitmeye hazır bir polis gücü olduğunu söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinde siyasi gerilimin sürdüğü Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko'nun istemesi üstüne, gerektiğinde kullanılması için bir polis gücü oluşturduklarını söyledi. Rusya Devlet Başkanı, söz konusu Rus gücünün kullanımına şu an için gereksinim olmadığını ve olmayacağını da umduğunu belirtti.

Sputnik'te yer alan habere göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin devlet televizyonlarından yayınlana ropörtajında bir soru üstüne, "Aleksandr Lukaşenko güvenlik gücü birimlerimizden yedek bir kuvvet ayırmamı rica etti. Ben de bu ricasını yerine getirdim” dedi.

Rusya lideri, "Ancak söz konusu gücün, (Belarus’ta) durum kontrolden çıkmadıkça kullanılmayacağı konusunda da anlaştık” diye ekledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)