BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin, G20'ye video konferans yoluyla katılacak----

Putin, G20'ye video konferans yoluyla katılacak

Putin, G20'ye video konferans yoluyla katılacak
29 Ekim 2021 - 12:53 www.finansgundem.com

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 30-31 Ekim’de İtalya'nın başkenti Roma'da yapılacak G20 zirvesine video konferans yoluyla katılacak.

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Roma’da 16'ıncısı düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi’ne video konferans yoluyla katılacağını bildirdi.
Yapılan açıklamada, zirve kapsamında küresel ekonominin canlandırılması, dijital dönüşüm ve BM’nin ortaya koyduğu Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın uygulanması ile ilgili fikir paylaşımında bulunulacağı belirtildi.
Bununla beraber açıklamada, zirvede, pandeminin getirdiği neticelerin üstesinden gelinmesi, sağlık sistemlerinin güçlendirilmesi ve tüm dünyada toplumsal bağışıklığın geliştirilmesi konularının üzerinde durulacağı kaydedildi.
Liderler, ayrıca iklim değişikliği ile mücadele, çevrenin korunması ve düşük karbon salınımının yapıldığı ekonomiye geçiş konularını ele alacak.
Zirvede alınan önemli kararlar bir deklarasyonla sabitlenecek.
Kremlin, daha önce Rusya’da 30 Ekim-7 Kasım tarihlerinde koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla ilan edilen izin günlerinde Putin’in yüz yüze görüşme yapmayacağını duyurmuştu.

G20 zirvesinde liderler Roma'da toplanıyor... Pandemi ve iklim krizi masada

 

Erdoğan, G20 ve Dünya Liderler Zirvesi’ne katılacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)