BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin Erdoğan'a 'mert' derdi!----

Putin Erdoğan'a 'mert' derdi!

Putin Erdoğan'a 'mert' derdi!
02 Aralık 2015 - 08:51 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Putin'in kendisi hakkında görüşlerini açıkladı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, düşürülen uçakla ilgili Rusya’yla çıkan kriz konusunda tüm ülkelerin Türkiye’yi haklı bulduğunu belirterek, “Daha önce benimle ilgili Putin’in beyanları hep mert ve cesurluğum üzerinedir. Dürüst devlet adamlığım üzerine de birçok sözü vardır” dedi.
 
Erdoğan, BM İklim Değişikliği Konferansı’na katıldığı Fransa’dan Katar’a giderken uçakta gazetecilerle sohbetinde özetle şunları söyledi:
 
PUTİN BANA “MERT VE CESUR” DERDİ
 
(Putin’in bugün size karşı cephe almasını nasıl değerlendiriyorsunuz?) Bu soruyu aslında Sayın Putin’e sormanız lazım. Yani 11 ay önce değil, daha öncesinde de benimle ilgili Putin’in beyanları hep mert ve cesurluğum üzerinedir. Dürüst devlet adamlığım üzerine de birçok sözü vardır. Hele hele bizim Berlusconi, Schröder ve kendisi ile üçlü- dörtlü bir araya geldiğimizde benimle ilgili söyledikleri hep bu istikamettedir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)