BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin: Devlet kuruluşlarının kaliteli çalışmaya ihtiyacı var----

Putin: Devlet kuruluşlarının kaliteli çalışmaya ihtiyacı var

Putin: Devlet kuruluşlarının kaliteli çalışmaya ihtiyacı var
24 Kasım 2022 - 22:30 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşan Rus ordusunun ihtiyaçlarını sağlamak için devlet kuruluşlarının kaliteli ve iyi koordine edilmiş bir çalışma yapması gerektiğini söyledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyaçlarının sağlanması hususunda hükümet nezdinde kurulan koordinasyon kurulu ile çevrim içi toplantı yaptı.

Ukrayna'da süren "özel askeri operasyonu" yürüten askerin teçhizat ihtiyacını gidermek için devlet kurum, kuruluş ve işletmeleri arasında koordinasyon kalitesini ve iş temposunu radikal bir şekilde iyileştirmek için mekanizma oluşturduklarını hatırlatan Putin, olağanüstü önlemler alınmasına gerek olmadığını belirtti.

"Ordu ile savunma sanayisinin yakın ve ortak çalışmaya ihtiyacı var"

Putin, "Ancak net, kaliteli ve iyi koordine edilmiş bir çalışma yapmamız gerekiyor. Bu, genelde yararlıdır, fakat bu durumda, silahlı kuvvetlerimize özel askeri operasyon esnasında gerekli olan her şeyi sağlamak için gereklidir. Bu, özel askeri teçhizat dahil, ekipman, ilaç, askeri ödenekler, askeri inşaatlar gibi konular için de önemlidir." dedi.

İhtiyaç olan her şeyin üretim planları ve teslimat süreleri için hedefler belirlenmesini isteyen Putin, ordu ile savunma sanayisinin yakın ve ortak çalışmaya ihtiyacı olduğuna da dikkati çekti.

Rusya'nın rezervleri arttı

 

Lavrov'dan, AP'nin 'Rusya' kararına tepki

 

AB'den Rusya'ya 9'uncu yaptırım paketi hazırlığı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)