BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiPTT "A.Ş." oluyor----

PTT "A.Ş." oluyor

PTT A.Ş. oluyor
27 Mart 2013 - 13:42 www.finansgundem.com

"Posta Hizmetleri Kanun Tasarısı"nın TBMM'de görüşülmeye başlanmasıyla Binali Yıldırım PTT'nin başarılarını anlattı

Bakan Binali Yıldırım, PTT'nin başarılarını anlattı.
PTT'yi Anonim Şirket haline getirip, posta dağıtım sektörünü yeniden düzenleyen "Posta Hizmetleri Kanun Tasarısı" Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık ve Ulaştırma Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
Alt komisyona gönderilen tasarı hakkında konuşan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, PTT'nin karlılığının yıldan yıla artırdığını söyledi.
Yıldırım, PTT’nin başarılarını şu şekilde anlattı: “ PTT, finansal durumunu da yıldan yıla düzeltmeyi başarmıştır. Geçtiğimiz 10 yılda, işyerlerini yenilemiş 707 civarında otomasyona açık işyeri sayısını 4000 seviyelerine yükseltmiştir.
Yurdun her köşesinde yarım dakikanın altında her türlü parasal işlemi online yapabilecek güce erişmiştir. 2012 yılı itibariyle 171 milyon net kara erişmiştir. PTT 2003 yılı başında 1 ayda yaptığı işlem miktarı 2.4 milyon adet iken 2013 yılı başında 26 milyon civarına yükselmiştir"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)