BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinProfesörün dersi küvetten işlediği ortaya çıktı----

Profesörün dersi küvetten işlediği ortaya çıktı

Profesörün dersi küvetten işlediği ortaya çıktı
31 Ekim 2021 - 13:11 www.finansgundem.com

Güney Kore'de çevrimiçi ders sırasında üniversite profesörünün kamerası yanlışlıkla açılınca dersi küvetten işlediği anlaşıldı.

Hanyang Üniversitesi'nde kimliği paylaşılmayan bir profesör, Çarşamba günü düzenlediği çevrimiçi derste kamerasını kapalı tutarak sadece mikrofon aracılığıyla ders anlatıyordu. Ancak yanlışlıkla ders sırasında bilgisayarının kamerası açılınca profesörün dersi küvetten yaptığı ortaya çıktı.

Profesör, durumu fark eder etmez kamerayı hemen kapatarak dersi sürdürse bile arka planda su sesleri duyulmaya devam etti.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DERSE DEVAM ETTİ

Öğrencilerden biri, "Tamamıyla şoke olduk. Ben derse geldim, duş yapmaya değil. Profesör olayla ilgili bir yorum yapmadı ve hiçbir şey olmamış gibi derse devam etti. Fakat biz su seslerini duymaya devam ettik" dedi.

Yaşanan olayın ardından öğrenciler, profesörün ilk defa bu şekilde ders işlememiş olabileceğini ifade etti.  Öğrenciler, geçmişte düzenlenen çevrimiçi derslerde de arkadan su sesi geldiğini ve bazen öğretmenin sesinin yankılı şekilde, sanki banyodan geliyormuş gibi duyulduğunu belirtti.

KORONA VİRÜS AŞISININ YAN ETKİLERİNİ BAHANE ETTİ

Öte yandan profesör, öğrencilere olayla ilgili açıklama yaptığı bir e-posta gönderdi. Korona virüs aşısının ikinci dozunun yan etkisi olarak ateşi çıktığını ve yine de dersi iptal etmemek için elinden geleni yapmaya çalışırken bu talihsiz olayın yaşandığını söyleyen öğretmen, öğrencilerinden özür diledi.

Üniversite yönetimiyse olayın komisyonda görüşüleceğini ve profesöre disiplin cezası verilip verilmeyeceğinin kararlaştırılacağını açıkladı. Profesör ise üniversite yetkililerine daha önce hiç küvetten çevrimiçi ders yapmadığını söyledi.

Online eğitimde uluslararası yoga sertifikaları sahiplerini buldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)