BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrison Break 8 yıl aradan sonra tekrar başlıyor----

Prison Break 8 yıl aradan sonra tekrar başlıyor

Prison Break 8 yıl aradan sonra tekrar başlıyor
04 Nisan 2017 - 22:42 www.finansgundem.com

Ekrana tam kadro geri dönen Prison Break'in yeni sezon bölümleri başlıyor. Dizinin yeni sezonu, Türkiye saati ile çarşamba sabahı 7.30'da ilk bölümüyle ekranlarda olacak

Sekiz yıllık ayrılığın ardından hayranlarıyla tam kadro yeniden buluşmaya hazırlanan Prison Break’in heyecanla beklenen yeni sezonunun tüm yeni bölümleri, Amerika ile aynı anda FOXCRIME ekranlarında yayınlandıktan sonra D-Smart GO’da gösterilecek.

Tüm dünyada hayranları tarafından heyecanla beklenen Prison Break, dizinin orijinal kadrosunun yer alacağı 5. sezon bölümleriyle devam ediyor.

Konusu ve kadrosu ile dünya çapında bir fenomen olan dizide, tüm ipuçları öldüğü sanılan Michael’ın hayatta olduğunu gösterince Lincoln ve Sara şu ana kadarki en büyük kaçış planı üzerinde çalışmaya başlıyor. Şu ana kadar adı duyulmuş en ünlü kaçaklar Sucre, T-Bag ve C-Note da kaçış kadrosuna tekrar ekleniyor ve aksiyon başlıyor. Michael, Yemen’in en tehlikeli hapisanelerinden biri olan Ogygia Hapisanesinde, ancak Michael'ın sadece hapishaneden kaçması yeterli olmayacak gibi görünüyor çünkü bu kez ülkeden de kaçmanın bir yolunu bulması gerekiyor.

Kendisine kurulan komplo nedeniyle hapishanede olan ağabeyi Lincoln'ü kurtarmak için hapishaneye giren Michael'ın kaçış macerasını anlatan Prison Break, 8 yıl önce yayınlanan son bölümünde Michael'ın ölümüyle noktalanmıştı. Yeni sezonuyla da hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak Prison Break'in 5. sezon ilk bölümü tüm dünyayla aynı anda 5 Nisan Çarşamba günü saat 7.30'da, hemen ardından D-Smart GO’da olacak. Tekrarıyla da aynı gün saat 20:30’da FOXCRIME ekranlarında yayınlanacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)