BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrensler borsacı oldu!----

Prensler borsacı oldu!

Prensler borsacı oldu!
12 Eylül 2013 - 08:47 www.finansgundem.com

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin iki prensi William ve Harry, bir yardım vafkı için borsada işlem yaptı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin Prensleri William ve Harry tek günlüğüne borsa işlemcisi oldu. William ve Harry, 11 Eylül 2001’de Dünya Ticaret Merkezi’nde saldırısında hayatlarını kaybedenlerin yakınları için kurulan bir vakfa yardım etmek amacıyla borsada hisse sattı.
PRENS İŞLEMCİLER
BGC Partners ve iştiraki Cantor Fitzgerald adlı aracılık şirketleri için yardım kampanyasına katılan prensler, işlerini tam bir ciddiyetle yaptı. İki kardeş, toplamda 33,17 milyar dolarlık döviz satış anlaşması yaptı. BGC Partners ve Cantor Fitzgerald, 12 yıl önce gerçekleşen terör saldırısında toplamda 658 çalışanını kaybetmişti. Prenslerin satışlardan elde ettiği paranın dünya genelinde benzer maduriyetleri bulunanlara yardım eden 100’den fazla hayır kuruluşuna gönderileceği ifade edildi. CNBC’ye konuşan Cantor Fitzgerald Başkanı ve CEO’su Howard Lutnick, “Bugün biz, tüm dünya, o gün hayatlarına kaybeden çalışanlarımıza ve herkese saygısını gösteriyor” dedi.
ESPRİLİ DİLLERİ DİKKAT ÇEKTİ
Prenslerin işlemler sırasında oldukça keyifli olduğu da gözden kaçmadı. Kardeş Prens Harry, abisi Cambridge Dükü Prens William’ın bebeğine dair bilgi almak için sürekli telefonda olmasına esprili dille takıldı. William bir buçuk ay kadar önce bir erkek çocuğu sahibi oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)