BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrenses Diana’nın intihar girişimleri belgesel oldu----

Prenses Diana’nın intihar girişimleri belgesel oldu

Prenses Diana’nın intihar girişimleri belgesel oldu
05 Mayıs 2020 - 15:26 www.finansgundem.com

​Yeni belgesel, Prenses Diana’nın intihar girişimleri hakkında tartışmaya sebep oldu

Yeni bir belgeselde, Prenses Diana’nın ölümünden önce dört kez intihar girişiminde bulunduğu iddiasında bulunuldu. Prens Harry ve William’ın anneleri hakkındaki bu iddia nedeniyle oldukça öfkelenmesi bekleniyor.

İngiliz gazetesi The Sun’da yer alan bir habere göre geçici ismi “My Peronality: Diana” olan ve dört bölümden oluşan bir belgesel serisi hazırlandı. Belgeselin, Prenses’in sorunlu çocukluğunun yanı sıra beslenme bozukluklarıyla mücadelesinden Prens Charles ile olan mutsuz evliliğine kadar çektiği acıların derinliklerine ışık tutacağı öne sürülüyor. Belgeselde, Prenses Diana’nın 1997’deki trajik kazada ölümünden önce kayda alınan konuşmalarına ve daha önce yayınlanmayan görüntülerine yer verilmesine ek olarak kendisine yakın kişilerle yapılan özel röportajlar da bulunuyor. Söz konusu röportajlarla Diana’nın 1992’de Prens Charles’tan ayrılmasından önce yaşadığı aile içi huzursuzluğa ışık tutuluyor.

Prenses Diana belgesel serisinin yapımı, daha önce ünlü dansçılar Torville ve Dean’ın hayatı hakkındaki 127 saatlik bir belgesel serisine imza atan DSP TV Şirketi tarafından üstlenildi. Prenses Diana belgeselinin Netflix’te gösterime girmesi planlanıyor. Ancak Daily Mail’e göre bu konuda henüz bir anlaşmaya varılmadı.

Annesi hakkındaki yeni belgesel serisinin özellikle kendisi ve karısı Meghan Markle’ın kraliyet unvanlarını ve rollerini terk etmelerinden sonra “Thomas The Tank Engine” çizgi film karakterinin 75’inci yıl dönümünü anmak için hazırlanan, doğrudan yayın hizmetinde çalışan Prens Harry’i öfkelendireceği düşünülüyor. Sussex Dükü ve Düşesi’nin gelecekteki diğer medya projelerinde yer almak için ABD ağı Netflix ile temas halinde olduğuna inanılıyor.

The Sun gazetesine açıklamalarda bulunan bir kaynak, yapımcı şirketin, Spencer ailesinin (Prenses Diana’nın ailesi) yanı sıra, belgesel serisine ortak olmayı reddedeceğini aktardı. Kaynak, ABD ağı Netflix ile daha önce yaptığı iş birliği göz önüne alındığında bu gelişmenin Prens Harry için son derece rahatsız edici olacağı ve William ve Harry’nin tepkisini çekeceğini belirtti.

Söz konusu belgesel serisinin özellikle Prens Harry ve eşinin kraliyet haklarından feragat etme kararıyla Kraliyet ailesinin büyük bir şok yaşamasından sonra yayına girmesinin uygun bir zamanlama olmadığı düşünülüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)