BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisPrens William'ın kulübünü kapatan Türk----

Prens William'ın kulübünü kapatan Türk

Prens William'ın kulübünü kapatan Türk
24 Nisan 2017 - 08:50 www.finansgundem.com

STFA'nın yönetim kurulu başkan yardımcısı Sezai Taşkent 50'nci doğum gününü, Londra'nın en popüler mekanlarından biri olan Loulou's'ta kutlamış.

STFA'nın yönetim kurulu başkan yardımcısı Sezai Taşkent 50'nci doğum gününü, görkemli bir şekilde kutladı. Sabah'tan Bülent Cankurt'un köşe yazısında aktardığı bilgilere göre Prens William gibi isimlerin şifreyle girdiği özel bir kulüpte yapılan kutlamalar sabah kadar sürdü. İşte Bülent Cankurt'un köşe yazısından Sezai Taşkent'in kutlamasıyla ilgili aktardıkları:

STFA'nın yönetim kurulu başkan yardımcısı Sezai Taşkent, dün 50 yaşına girdi. En büyük doğum günü hediyesini, 31 Mart'ta kızı Lila'yı kucağına veren Polonyalı sevgilisi Viviana Czapracka'dan alan Sezai Bey'in, cumartesi günü dillere destan bir kutlama yaptığını öğrendim. Sezai Bey, 50'nci doğum gününü, Londra'nın en popüler mekanlarından biri olan ve içeriye sadece şifre ile girilebilen Loulou's'ta kutlamış.

PRENS WILLIAM'IN KULÜBÜNÜ KAPATMIŞ
Son dört yıldır doğum günlerini kardeşleriyle birlikte yaptırdıkları 45 metrelik üç katlı ultra lüks Orient Star adlı yatlarında kutlayan Sezai Bey, bu kez Lila için adres değiştirmiş. Çünkü dünyanın dört bir yanında yaşayan arkadaşları, kızı Lila'yı da görmek istemiş. Sezai Bey de bu yüzden, doğum gününü Londra'da kutlamayı tercih etmiş.

Sezai Bey, doğum günü kutlaması için, Mayfair Sherperd's Market'te kocaman bir binada hizmet veren Loulou'sun bir bölümünü kapatmış. Düşes Kate Middleton, Prens William ve Harry gibi İngiltere kraliyet üyelerinin birçoğunun da gittiği bu kulübe, özel şifre ile giriliyor. Sezai Bey, doğum günü için Brezilya, Meksika, İspanya ve Amerika'nın farklı şehirlerinden gelen dostlarına şifreyi cumartesi sabahı SMS ile göndermiş. Sezai Taşkent'in bu özel kulüpteki özel doğum günü kutlaması sabaha kadar sürmüş.

Bülent Cankurt - Sabah

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)