BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPrens Selman, 22 Haziran'da Türkiye’ye geliyor----

Prens Selman, 22 Haziran'da Türkiye’ye geliyor

Prens Selman, 22 Haziran'da Türkiye’ye geliyor
17 Haziran 2022 - 10:43 www.finansgundem.com

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülmesi sonrasında ilişkilerin donma noktasına geldiği Ankara-Riyad ilişkilerinde dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nisan ayı sonunda Suudi Arabistan'a düzenlediği ziyaretten sonra, Riyad yönetiminden iadei ziyaret bekleniyordu.

Türkiye ile Suudi Arabistan arasında yıllardır donma noktasında olan ilişkilerde normalleşmek için adımlar atılmaya devam ediliyor.

Nisan ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyaretinde bir araya geldiği ülkenin fiili lideri Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın Türkiye’ye geleceği duyuruldu. Fransız haber ajansı AFP’nin “son dakika” ibaresiyle aktardığı haberde Selman’ın 22 Haziran’da Türkiye’yi ziyaret edeceği belirtildi.

Muhammed bin Selman'ın ziyareti, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2018'de Suudi Arabistan'ın İstanbul başkonsolosluğunda öldürülmesinden bu yana ilk resmi ziyareti olacak.

Kaşıkçı'nın cinayetiyle gerilen ikili ilişkiler, Türkiye'nin dava dosyasını Suudi Arabistan'a devretmesi ve hemen ardından Erdoğan'ın Riyad ziyaretiyle yumuşamaya başlamıştı. İki ülke arasında önümüzdeki süreçte bir dizi anlaşmanın imzalanması bekleniyor.

Suudi Veliaht Prens Bin Selman Türkiye'ye geliyor

 

Kral Selman'ın tıbbi tetkikleri temiz çıktı

 

CIA şefinden, Prens Selman’a gizli ziyaret

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)