BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrens Philip'in ölümü "büyük bir boşluk" bıraktı----

Prens Philip'in ölümü "büyük bir boşluk" bıraktı

Prens Philip'in ölümü büyük bir boşluk bıraktı
11 Nisan 2021 - 20:17 www.finansgundem.com

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ve eşi Prens Philip’in ikinci oğlu Prens Andrew, Prens Philip’in ölümünün Kraliçe Elizabeth’in hayatında ‘büyük bir boşluk’ bıraktığını söyledi.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip, 9 Nisan’da 99 yaşındayken hayatını kaybetti. Elizabeth-Philip çiftinin ikinci oğulları Prens Andrew, Prens Philip’in ölümünün Kraliçe Elizabeth’in hayatında ‘büyük bir boşluk’ bıraktığını söyledi.

Prens Andrew, DHA'nın haberine göre, "İngiltere halkı büyükbabasını kaybetti ve Kraliyet Ailesi, vefatın ardından büyük bir kayıp hissediyor" dedi. Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip, 73 yıldır evliydi.

CENAZE TÖRENİ 17 NİSAN’DA 

Kraliyet Ailesi’nden yapılan açıklamada, Prens Philip’in cenaze töreninin 17 Nisan Cumartesi günü yerel saatle 15.00’te yapılacağı belirtildi. Törenin, kovid-19 tedbirleri kapsamında 30 kişiyle sınırlı tutulacağı ve Philip’in yaşamını yitirdiği Windsor Kalesi'ndeki St. George Şapeli'nde düzenleneceği ifade edildi.

İngiltere'den 200 akademisyene 'Çin soruşturması'

 

Meghan Markle cenaze törenine katılmayacak

 

İngiltere yarın normale dönüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)