BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrens Harry'nin oğlu doğdu----

Prens Harry'nin oğlu doğdu

Prens Harry'nin oğlu doğdu
06 Mayıs 2019 - 17:28 www.finansgundem.com

İngiltere Kraliyet ailesinin geçen yıl evlenen çifti Prens Harry ile Meghan Markle'ın ilk çocukları dünyaya geldi. Markle'ın bir erkek çocuk dünyaya getirdiği açıklandı.

Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan'ın erkek bebeği, Britanya tahtına geçişte 7. sırada yer alacak. Harry, ilk çocuğunun dünyaya gelişini açıklarken "Kesinlikle ölürsünüz, harika" dedi. 

"Muhteşemdi, kesinlikle inanılmazdı. Dediğim gibi eşimle inanılmaz gurur duyuyorum, her babanın söyleyeceği gibi benim bebeğim de kesinlikle harika" diye konuşan Harry, çocuğun ismine henüz karar vermediklerini belirtti.

Meghan (37) ile Harry'nin (34) bebeği birkaç gün içinde aile fotoğrafı içinde ilk kez kamuoyunun karşısına çıkacak.

Çiftin Instagram hesabından 6 Mayıs'in ilk saatlerinde dünyaya gelen bebeğin 3.2 kilogram ağırlığında olduğu duyurulurken, düşesle bebeğin sağlıklı ve iyi durumda olduğu belirtildi. Kendilerinin heyecanını paylaşan ve destek gönderenlere teşekkür edildi.  

Kraliçe 2. Elizabeth'in ardından oğlu Veliaht Prens Charles'ın tahta geçmesi bekleniyor. Prens William ile Prens Harry'nin 70 yaşındaki babası Charles, böyle bir durumda İngiliz tarihinin tahta çıkan en yaşlı monarkı unvanını alacak. Charles'ın ardından taht sırasında William ile onun oğlu George bulunuyor.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)