BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrens Harry ve Meghan Markle 2021'in en etkili 100 kişi arasında----

Prens Harry ve Meghan Markle 2021'in en etkili 100 kişi arasında

Prens Harry ve Meghan Markle 2021'in en etkili 100 kişi arasında
15 Eylül 2021 - 16:28 www.finansgundem.com

Dünyanın en saygın dergilerinden biri olan Time, 2021'in en etili isimlerini açıkladı. Yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen Meghan Markle ve Prens Harry de listede yer alıyor.

Dergi, Instagram hesabından çiftin fotoğraflarını yayınlayıp en etkili 100 kişi arasında olduklarnı duyururken şu satırlara yer verdi: “Herkesin tanımadığı insanlar hakkında bir fikrinin olduğu bir dünyada, onlar tanımadıkları insanlara şefkat gösteriyorlar. Fikir yürütmüyorlar.”

Meghan Markle ve Prens Harry, bir süredir skandallarla sık sık gündeme geliyorlar. Önce kraliyet ailesinden ayrılan çift, ardından Oprah Winfrey’e verdikleri röportajda ailenin çocukları Archie’ye karşı ırkçı bir tutum sergilediğini, Kate’in Markle’ı ağlattığını ve yine Markle’ın sarayda kendini iyi hissetmeyip intihara meyilli hale geldiğini iddia etmişlerdi.
Birkaç ay önce ikinci çocuklarını kucaklarına alan çift, bebeğin ismi ile ilgili de kriz yaşanmasına neden olmuştu.


Time’ın duyurusu kraliyet görevlerini bırakan ve şu anda Kaliforniya’da 11 milyon sterlinlik bir malikanede yaşayan çiftten Prens Harry’nin doğum gününde gerçekleşti. Aile ile gerginleşen iplere rağmen Harry’nin doğum günü aile bireyleri tarafından da kutlandı. Prens Charles nostaljik bir fotoğraf paylaşımı yaparken, Prens William ve Kate Middleton mesajlarını basit tuttular ve Prens Harry’nin portresi eşliğinde “Doğum günün kutlu olsun Prens Harry” yazarak kırmızı bir balon emojisi yayınladılar.

İngilizler Prens Harry ile Meghan Markle'ı takibi bıraktı

 

Prens Harry ve Meghan Markle çizgi dizide alay konusu oldu

 

Meghan Markle ve Prens Harry Emmy Ödülleri gecesine davetli

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)