BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrens Harry, eşini annesine benzettiğini söyledi----

Prens Harry, eşini annesine benzettiğini söyledi

Prens Harry, eşini annesine benzettiğini söyledi
09 Aralık 2022 - 14:26 www.finansgundem.com

Netflix tarafından perşembe günü sabah saatlerinde yayınlanan ‘Harry ve Meghan’ serisinin ilk bölümünde, Prens Harry “Meghan’ın çoğu özelliği, anneme benziyor. Aynı sempatiye, aynı şefkate, aynı güvene ve aynı sıcaklığa sahip” dedi.

İngiltere Prensi Harry, Netflix’in yeni yapımında eşi Megan Markle’ı annesi Diana’ya benzetti. Harry, Meghan Markle’ın Diana gibi ‘sempati’, ‘şefkat’ ve ‘güven’ özelliklerine sahip olduğunu söylerken, ailesini annesinin trajik kaderinden ‘korumak’ istediğinden bahsetti.

Prens konuşurken, Meghan ve Diana’nın klipleri gösterildi. Diana, Prens William’ın arkasında küçük Harry’yi taşıdığı bir videoda görünürken, hemen ardından Meghan ve oğlu Archie ile parkta el ele koşarken gösteren bir video gösterildi.

Başka bir video ise, Meghan’ın Archie'yi kollarında tuttuğunu ve yüzüne dokunduğunu gösteriyordu. Bu görüntünün ardından, Diana’nın Harry’yi benzer bir şekilde tuttuğu bir video geldi.

Prens Harry “Dünya genelinde yaptıklarım ve nasıl yaptığım ile ilgili olarak aynı fikirde olmayan insanların olacağına katılıyorum. Ancak ailemi korumak için elimden gelen her şeyi yapmam gerektiğini biliyordum, özellikle de anneme olanlardan sonra. Bildiğiniz gibi, tarihin tekerrür etmesini istemedim” ifadelerini kullandı.

Diana, 1997 yılında 36 yaşındayken Paris’te bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Prens Harry o zaman 12 yaşındaydı. Olaydan, Prenses Diana’nın aracını takip eden paparazziler sorumlu tutuldu. Kaza, Diana’nın yanı sıra arkadaşı Dodi el-Fayed ve şoförü Henri Paul’ün ölümüyle sonuçlandı.

Prens Harry ayrıca kraliyet ailesindeki erkeklerin ‘gerçekten istedikleri bir kişi değil, kalıba uyan biriyle evlenme arzusunda’ olduğunu söyledi. Ayrıca “Fark, aklınızla ya da kalbinizle karar vermek. Annem (Diana) kararlarının hepsini olmasa da çoğunu kalbiyle aldı ve ben annemin oğluyum” ifadelerini kullandı.

Meghan Markle, kraliyet görevindeyken intihar eşiğine geldi

 

Meghan Markle: İstanbul muhteşem bir yer

 

Prens Harry ve Meghan Markle dev bir şirketler ağı kuruyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)