BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPrens Charles'ın hastalığı resmen açıklandı----

Prens Charles'ın hastalığı resmen açıklandı

Prens Charles'ın hastalığı resmen açıklandı
26 Mart 2020 - 06:00 www.finansgundem.com

Kraliyetin resmi konutu Clarence House, tahtın bir numaralı varisi Prens Charles'ın korona virüs testinin pozitif çıktığını resmen açıkladı. Charles'ın durumunun iyi olduğu ve İskoçya'da kendini izole ettiği bildirildi

İngiliz tahtının 71 yaşındaki varisi Prens Charles'ın korona virüs testinin pozitif çıktığı dün medya tarafından duyurulmuştu. Kraliyetin resmi kuruluşu Clarance House, "Prens Charles'ın  korona virüs pozitif test etti, ancak iyi durumda ve şimdi İskoçya'da hafif semptomlarla kendini izole ediyor.

Clarence House'tan yapılan açıklamada, Prens'teki semptomların hafif olduğu belirtilerek, "İskoçya'daki Birkhall konutunda çalışıyor" ifadesi yer aldı. Açıklamada, Charles'ın 72 yaşındaki karısı Camilla'nın testinin ise negatif çıktığı bildirildi.

Windsor Kalesi'nde bulunan Kraliçe Elizabeth'in sağlık durumunun da iyi olduğu bildirildi.

BAŞBAKAN JOHNSON VE TRUMP'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Başbakan Boris Johnson, Prens Charles'a geçmiş olsun dilekleriyle birlikte hızlı bir iyileşme diledi. ABD Başkanı Donald Trump da Prens Charles'a geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Prens Charles'ın korona virüs testi pozitif çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)