BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPrens Charles moda koleksiyonu çıkarıyor----

Prens Charles moda koleksiyonu çıkarıyor

Prens Charles moda koleksiyonu çıkarıyor
19 Kasım 2019 - 15:36 www.finansgundem.com

Kraliçe II. Elizabeth'in oğlu, tahtın varisi Prens Charles, moda dünyasına adım atıyor. Prens yakında ilk moda koleksiyonunu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Prens Charles, gelini Meghan Markle’ın izinden gidiyor. Kraliçe II. Elizabeth’ten sonra tahtın varisi olan Prens, moda dünyasına adım atıyor ve yakında hem kadınlara hem erkeklere hitap edecek bir kapsül koleksiyonu piyasaya çıkaracak.

Hazırlanan koleksiyon, kraliyetin yardım ettiği kuruluşlardan biri olan The Prince’s Foundation ve Yoox Net-a-Porter iş birliğiyle oluşturuluyor. Yüksek teknolojiye sahip sürdürülebilir üretim ile geleneksel tekstili bir araya getirmeyi amaçlayan “The Modern Artisan” adlı koleksiyon gelecek yaz 2020-2021 Sonbahar-Kış koleksiyonu olarak raflardaki yerini alacak.

Yoox Net-a-Porter Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Federico Marchetti, koleksiyonunun İtalya’da tasarlandığını ve üretiminin ise İngiltere’de olduğunu duyurdu. Marchetti, “The Modern Artisan koleksiyonu, yetenek ve teknolojinin sınırlar arasında nasıl etki ettiğinin önemli bir ifadesi olacak. Yoox Net-a-Porter ve The Prince’s Foundation arasındaki uzun süreli bir ortaklığın parçası olan bu proje, geleneksel zanaatın dijital olarak aşılanmış yaratıcılıkla kaynaşması için yeni nesil yetenekli kadın ve erkeklerin donatılmasına, sürdürülebilir bir şekilde yardımcı olacak. Son 40 yılını daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeye adayan Galler Prensi için bu çok önemli” dedi.

Koleksiyondan elde edilen tüm gelir The Prince’s Foundation’a aktarılacak. Net-a-Porter, Mr Porter, The Outnet ve Yoox’da satışa sunulacak olan Prens Charles’ın moda koleksiyonu şimdiden merak konusu oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)