BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPrens Andrew’un şaibeli para alışverişi ----

Prens Andrew’un şaibeli para alışverişi

Prens Andrew’un şaibeli para alışverişi
17 Kasım 2021 - 10:41 www.finansgundem.com

Prens Andrew, taciz davalarının ardından şimdi de şaibeli para alışverişiyle gündemde. Prens Andrew'un bankadan aldığı krediyi, banka sahibinin kendisinin geri ödediği iddia edildi.

İngiltere’de Prens Andrew’un karıştığı tartışmalı olaylara bir yenisi daha eklendi. ABD'de 18 yaşından küçük kızlara cinsel istismarda bulunan milyarder iş adamı Jeffrey Epstein'le olan arkadaşlığı tartışma yaratan Prens Andrew, Virginia Roberts'ın açtığı davayla da uzun süre konuşulmuştu.

Uzun süredir gözlerden uzakta kalan Prens Andrew’un bu kez de iş ilişkileriyle ilgili iddialar ortaya atıldı. Prens Andrew ile Banque Havilland’ın sahibi David Rowland arasında geçen para alışverişi İngiliz medyasının gündemine oturdu.

LÜKS YAŞAMINI KARŞILIYOR

Prens Andrew’un bankadan 1.5 milyon sterlin kredi aldığı, bu paranın geri ödemesinin de bankanın sahibi Rowland tarafından yapıldığı belirtiliyor. Prens Andrew’un söz konusu şekilde aldığı paralarla lüks yaşamının giderlerini karşıladığı öne sürülüyor.

Para alışverişiyle ilgili haberlerin ortaya çıkmasının ardından, İngiliz kamuoyunda Prens Andrew’un iş ilişkileri ve ortaklıklarının araştırılması yönünde çağrılar yapıldı.

Yüzyılların en uzun Ay tutulması geliyor

 

Türkiye ile ABD arasındaki kritik görüşme sona erdi

 

Dünyanın en dar sokağı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)