BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPoşette beyanname düzenlemesi----

Poşette beyanname düzenlemesi

Poşette beyanname düzenlemesi
23 Mart 2019 - 12:12 www.finansgundem.com

Plastik poşetlere ilişkin beyanların verilmesi ve tahakkuk eden miktarların ödenmesi süreleri yeniden düzenlendi. Buna göre, beyannameler 24 Nisan'da verilecek, geri kazanım katılım payları 30 Nisan'da ödenecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 2019 yılının Ocak ve Şubat aylarına ilişkin verilmesi gereken "plastik poşet" beyannamelerin tarihi 24 Nisan, bu beyanlar üzerine ödenmesi gereken geri kazanım katılım payları için son ödeme tarihi ise 30 Nisan olarak belirlendi.

Geri kazanım katılım payı beyanname ve ödeme işlemleri Gelir İdaresi Başkanlığınca yürütülecek. Uygulamaya tabi satış noktalarının ocak, şubat ve mart aylarındaki poşet satışlarına ilişkin beyanname ve ödeme işlemlerini nisan ayı içerisinde, Gelir İdaresi Başkanlığınca belirlenen usuller çerçevesinde gerçekleştirmeleri gerekecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)