BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPortekiz'de tekrar yangın alarmı verilme tehlikesi var----

Portekiz'de tekrar yangın alarmı verilme tehlikesi var

Portekiz'de tekrar yangın alarmı verilme tehlikesi var
25 Temmuz 2022 - 14:17 www.finansgundem.com

Portekiz basını hükümetin, hava sıcaklıklarının yüksek seyrettiği bazı noktalarda tekrar "alarm durumu" ilan edebileceğini açıkladı.


Aşırı sıcakların ve kuraklığın etkisiyle son haftalarda 10 farklı bölgesinde yangınlar görülen Portekiz'de hükümetin, bazı belediyelerde yeniden "alarm durumu" ilan edebileceği ifade edildi.

Portekiz Deniz ve Atmosfer Enstitüsü (IPMA), Braganca, Vila Real, Coimbra, Viseu, Santarem, Castelo Branco, Portalegre ve Faro dahil birçok belediyede yangın riskinin hala yüksek seyrettiğini açıkladı.

Ne olmuştu?

Portekiz'de, 2 haftaya yakındır süren yangınlar sonrası alarm seviyesine geçilmiş, hava sıcaklıklarının düşmesi ve yangınların kontrol altına alınmasıyla bu durum 21 Temmuz'da kaldırılmıştı.

Rekor sıcaklıkların yaşandığı Avrupa'da Portekiz'in yanı sıra İngiltere, İspanya ve Fransa'da orman yangınları devam ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)