BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPompalıyla katliam: 7 ölü ----

Pompalıyla katliam: 7 ölü

Pompalıyla katliam: 7 ölü
02 Ağustos 2014 - 21:25 www.finansgundem.com

Batman'ın Kozluk İlçesi Örensu Köyü'ndeki silahlı saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 7 kişi öldürüldü.

Batman'ın Kozluk İlçesi Örensu Köyü'ndeki  olay saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Köye bir kilometre mesafedeki Garzan Çayı kıyısındaki bölgede hayvanlarını sağmaya giden kadın ve aralarında çocukların da bulunduğu kişilerin üzerine kimliği belirlenemeyen kişi da kişiler tarafından tabanca ve pompalı tüfeklerle ateş açıldı. Açılan ateşte ikisi kadın, üçü çocuk 7 kişi hayatını kaybetti.

Olayın ardından saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler kaçarak izlerini kaybettirdi. Olayın duyulmasının ardından köye giden jandarma ekipleri, yaptıkları ilk incelemede öldürülen kişilerin başlarına ateş edildiğini belirledi. Olay sırasında bazı çocukların kaçmaya çalıştığı ve bu sırada arkalarından ateş edilerek öldürüldükleri ifade edildi.

Örensu Köyü Muhtarı Selim İsen, "Biz köyden ayrılıp Batman'a bir düğüne giderken, hayvanların bulunduğu bölgeden silah sesleri duyduk. Hemen dönüp olay yerine gittiğimiz de 7 kişinin cesedi ile karşılaşıp, durumu jandarmaya bildirdik. Bu bir kişinin yaptığı olaya benzemiyor. Köylülerin anlattığına göre kadın kılığına girip köye gelenler bunları taramış. Köyümüzde daha önce böyle olay hiç olmamıştı. Büyük üzüntü yaşadık" dedi. 

Jandarma kaçan saldırgan ya da saldırganları yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Öldürülen 7 kişinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)