BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolonya'dan Türkiye'ye tebrik!----

Polonya'dan Türkiye'ye tebrik!

Polonya'dan Türkiye'ye tebrik!
01 Ağustos 2022 - 16:16 www.finansgundem.com

Polonya tahıl koridoru anlaşması için Türkiye'yi tebrik etti.

Polonya Dışişleri Bakanı Zbigniew Rau, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında yapılan tahıl koridoru anlaşması için tebriklerini iletti.

Bakanlıktan yapılan bilgilendirmeye göre Çavuşoğlu, Polonyalı mevkidaşı Rau ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Rau, Çavuşoğlu'na Ukrayna'dan tahıl ihracatı konusunda varılan uzlaşıya ilişkin tebriklerini iletti. Görüşmede ayrıca ikili ilişkilerle uluslararası platformlardaki iş birliği ele alındı.

Milli Savunma Bakanlığı, bu sabah Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan tahıl yüklü ilk geminin yola çıktığını açıklamıştı. Anlaşma kapsamında Odessa Limanı'ndan hareket eden mısır yüklü ilk geminin yarın İstanbul'da olacağı bildirilen açıklamada, "Razoni" isimli geminin Lübnan'ın Trablus Limanı'na gideceği kaydedilmişti.

Tahıl Koridoru için yeni gelişme: İlk gemi pazartesi yola çıkabilir

 

ABD'den Erdoğan'a 'tahıl koridoru' teşekkürü

 

Türkiye'nin tahıl koridoru anlaşmasındaki çabasına bir övgü de İİT'den

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.01 Ağustos 2022 16:28

    MİLLİ SAVUNMA BAKANIMIZ ASKERLERİN DİLİNDEN ANLADIĞI İÇİN BU ANLAŞMALAR GERÇEKLEŞTİ BUNDAN SONRA SAVUNMA BAKANLARI MUTLAKA EN ÜST DÜZEY ASKER KÖKENLİ OLMALI BU UYGULAMA GELENEK HALİNE GETİRİLMELİDİR