BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolonya Ukrayna tahılı için AB'den tazminat alacak----

Polonya Ukrayna tahılı için AB'den tazminat alacak

Polonya Ukrayna tahılı için AB'den tazminat alacak
30 Mart 2023 - 18:44 www.finansgundem.com

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Polonya'nın Ukrayna'dan ithal edilen tahıllar nedeniyle yaşadığı kayıplar için Avrupa Birliği'nden tazminat alacağını açıkladı

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, ülkenin tarım sektöründe yaşanan sorunlara değindi.

Ukrayna'dan tahıl ithalatı nedeniyle Polonya'da çiftçilerin mali sorunlar yaşadığını belirten Morawiecki, "Polonya, Ukrayna'dan ithal edilen tahılın neden olduğu kayıplar nedeniyle Avrupa Birliği'nden (AB) tazminat alacak." ifadesini kullandı.

Morawiecki, çiftçilerin durumu ve tahıl ithalatıyla ilgili AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB Komisyonunun İç Pazardan Sorumlu Üyesi Thierry Breton ve AB ülkelerinin hükümet başkanları ile görüştüğünü anımsatarak, "Adalet için mücadele eden ve ortak pazarımızı koruyan tüm Avrupalı ​​dostlarıma teşekkür ederim." değerlendirmesinde bulundu.

Polonya medyasında, AB Komisyonu'nun Birlik içinde Ukrayna tahılı nedeniyle mağduriyet yaşayan çiftçiler için 56 milyon euroluk destek paketi sunacağı ifade edilmişti.

Putin: Tahıl anlaşmasında taleplerimiz karşılansın

 

ABD'den Tahıl Girişimi'nde Türkiye ve BM'ye destek

 

Süresi uzatılan tahıl koridoru ile düşük fiyat beklentisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)