BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolonya Başbakanı Morawiecki idam istiyor----

Polonya Başbakanı Morawiecki idam istiyor

Polonya Başbakanı Morawiecki idam istiyor
03 Ocak 2023 - 12:45 www.finansgundem.com

Polonya Başbakanı Morawiecki, ülkede idam cezasının geri getirilmesini desteklediğini söyledi. Ülkedeki çoğu siyasi parti idam cezasını istemiyor, ancak iktidar bu düşünceye destek veriyor.

Facebook hesabından soru-cevap etkinliği düzenleyen Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, vatandaşların sorularını yanıtladı. Morawiecki, idam cezası konusunda kilisenin öğretisine katılmadığını belirterek "Bunun genel olarak, yeniden değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çok ciddi suçlar için idam cezasına izin verilmeli." ifadelerini kullandı.

ÇOĞU PARTİ KARŞI ÇIKIYOR

Polonya'da idam cezası 1998'de kaldırıldı. En son idam edilen kişi, bir kadına tecavüz edip öldürmekten ve kadının iki kızını öldürmeye teşebbüsten Nisan 1988'de asılan, Andrzej Czabanski'ydi.

Polonya'daki çoğu siyasi parti, ölüm cezasının yeniden getirilmesine karşı çıkıyor ancak iktidardaki Hukuk ve Adalet Partisinin bazı üyeleri, idam cezasının geri getirilmesini destekliyor.

İranlı futbolcu Amir Nasr-Azadani'ye idam cezası

 

BM'den, İran'da 23 yaşındaki gencin idam edilmesine kınama

 

İran'da gösterilerle ilgili ilk idam

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)