BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolonya Başbakan Morawiecki'den 'Putin' açıklaması----

Polonya Başbakan Morawiecki'den 'Putin' açıklaması

Polonya Başbakan Morawiecki'den 'Putin' açıklaması
12 Mart 2022 - 23:09 www.finansgundem.com

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları nedeniyle ülkedeki yükselen enflasyona dikkat çekti.

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, ülkenin Batı Pomeranya bölgesinde yapımı süren Baltık boru hattı ile ilgili çalışmaları denetlemek üzere Goleniow şehrine yaptığı ziyaret sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Polonya Başbakanı Morawieck yaptığı açıklamada, "Putin ile olan mücadelenin bedelini yüksek akaryakıt, yüksek gaz fiyatlarında ve diğer ham madde fiyatlarında görmekteyiz ve üstlenmekteyiz. Söz konusu ham maddeler gıdaya dönüşüyor. Örnek olarak tahıl fiyatlarındaki artış daha yüksek gıda fiyatlarına yol açıyor. Biz bu durumu bağımsızlık mücadelemiz olarak görüyoruz. On yıllardır hatta yüzyıllardır Rusya'ya köle olmamak için verdiğimiz mücadele devam ediyor. Enflasyona karşı kalkan genişletilecek. Şimdi Putin karşıtı bir kalkan üzerinde çalışıyoruz. Çünkü Putin siyaseti ve propagandasıyla devletlerin egemenliğini yok eden bu acımasız güce karşı direnmek zorunda olduğumuz tarihi bir zamandayız. Bu güç bugün Ukrayna'da masum insanları öldürerek katliama sebep oluyor” dedi. Başbakan Morawiecki ayrıca açıklamasında, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları nedeniyle ülkedeki yükselen enflasyona dikkat çekerek, "Putin ile mücadelenin de bir maliyeti var. Bu yüzden enflasyona karşı ekonomik koruma kalkanı programının süresinin uzatılacağını söyleyebilirim" ifadelerine yer verdi.

Zelenskiy'den Polonya'ya teşekkür: Zaferi sizinle paylaşacağız

 

Polonya'dan Ukraynalı sığınmacılara aylık 4 bin 71 TL nakdi destek

 

ABD'den Ukrayna'ya Polonya uçağı yaklaşımında geri adım

 

Polonya'nın uçak önerisi ABD'de şaşkınlık yarattı

 

ABD'den Polonya'ya Patriot desteği

 

Pentagon'dan Polonya'nın MIG-29 teklifine ret

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)