BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPolise teslim ettiği 3 dolar 14 yıl sonra kendisine döndü----

Polise teslim ettiği 3 dolar 14 yıl sonra kendisine döndü

Polise teslim ettiği 3 dolar 14 yıl sonra kendisine döndü
12 Aralık 2018 - 07:29 www.finansgundem.com

ABD’de polis, 26 yaşındaki kadına 14 yıl önce bulmuş olduğu parayı iade etti

ABD’nin New Jersey Eyaleti'ne bağlı Monmouth kentinde 2004 yılında 12 yaşında olan Paige Woodie, sokakta bulduğu üç doları karakola götürerek polise teslim etti. Para o zamandan beri orada kanıt olarak saklandı. Bu süre içerisinde üç doların sahibi bulunamayınca, paranın onu bulana verilmesine karar verildi.

Beklenmeyen polis ziyareti Woody'i korkuttu. Polis ona "2004 yılında ne yaptığınızı hatırlıyor musunuz" diye sordu. Woody, 2004'te kötü bir şey yapabilmiş olacağını sanmadığını söyledi. Bundan sonra, polis ona olayı hatırlattı ve içinde üç dolar olan zarfı uzattı. Şaşkınlığını üzerinden atan kadın, "Bu bir yeni yıl mucizesi" dedi.

Bunun dışında, Eylül ayında ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Santa Barbara kentinde, bir lise öğrencisinin de sokakta bulduğu ve içinde on bin dolar olan çantayı sahibine teslim ettiği belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)