BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPolis merkezine kumar baskını!----

Polis merkezine kumar baskını!

Polis merkezine kumar baskını!
09 Eylül 2013 - 06:41 www.finansgundem.com

Adana’daki ‘kumar oynadılar’ ihbarı üzerine polis merkezine baskın düzenlendi. Ekipler, bir memurun sanal kumar oynadığını belirledi

Adana’da, kaybolan kızının bulunması için Polis Merkezi Amirliği’ne giden bir vatandaş, polislerin kendisine yeterince ilgi göstermemesi üzerine harekete geçti. Tanıdığı bir polis müdürünü telefonla arayan vatandaş, polisleri “Benimle ilgilenmediler, kumar oynuyorlardı” diye şikâyet etti. Şikâyeti ihbar kabul eden polis müdürü, vatandaşı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne yönlendirdi.
Dolaplar tek tek arandı
Gelen şikâyet üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı ve İlçe Emniyet Müdürü, yanlarına Gasp, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ile Güven Timleri’nden oluşan 3 ekibi alarak 22 Ağustos günü polis merkezine gitti. Görevli personel karakolun dışına çıkartıldı, masaların çekmeceleri ve dolaplar tek tek arandı. Ancak kumar oynandığı iddiasını doğrulayan malzeme bulunamadı.
Vatandaşın, ‘Kumarı bilgisayardan oynuyorlardı’ demesi üzerine, polis merkezinin bilgisayarları tek tek incelendi. Yapılan araştırmada, internet üzerinden para karşılığı oyun oynandığı saptandı. Bilgisayarın kullanıcısı olan ve kimliği gizli tutulan polis memuru da vatandaş tarafından teşhis edildi. Bilgisayara el koyan görevliler, kumar oynadığı belirlenen memur hakkında soruşturma açtı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)