BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolis kontrolünde bagajdan rehin çıktı!----

Polis kontrolünde bagajdan rehin çıktı!

Polis kontrolünde bagajdan rehin çıktı!
14 Ağustos 2015 - 19:55 www.finansgundem.com

Malatya'da rutin yol kontrolü yapan polis ekipleri, bir aracın bagajında elleri kelepçelenerek ve ayakları bağlanarak rehin alınan bir kişi buldu

Malatya'da, polis ekipleri tarafından yol kontrolü sırasında durdurulan bir aracın bagajında, elleri kelepçeli ve ayakları bağlı vaziyette çuvala konmuş bir kişi bulundu.

Alınan bilgiye göre, son günlerdeki terör olaylarına bağlı olarak Yakınca Polis Lojmanları önünde uygulama yapan ekipler, Nihat D. yönetimindeki 34 DM 6091 plakalı aracı durdurdu. Nihat D. ve yanında bulunan Gökhan D. ile Nihat D'nin kimlik kontrolü yapıldığı sırada araçtan "imdat kurtarın" şeklinde ses gelmesi üzerine ekipler, aracın bagajını kontrol etti.

Bagajda, ayakları ve başı çuvala geçirilmiş, elleri kelepçeli ve ayakları bağlanmış halde bir kişi bulundu. Bagajda bulunan İlhan S. ile otomobildeki Nihat D, Nihat D. ve Gökhan D. polis merkezine götürüldü. 

Uygulama devam ederken durdurulan 34 JB 1963 plakalı araçta da önceki araçtaki Nihat isimli şahıslardan birine ait kimlik bulundu. Araç sürücüsü Kemal D'nin de sahte kimlik taşıdığı belirlendi.

Gözaltına alınan ve sahte kimlik kullandıkları tespit edilen Nihat D, Nihat D, Gökhan D. ve Kemal D'nin 4 yıl önce uyuşturucu ticareti yaptıkları ve bu suçtan dolayı haklarında işlem yapıldığı, yargılamalarının sürdüğü, uyuşturucu ticareti nedeniyle aralarında anlaşmazlık çıkması üzerine İlhan S'yi otomobilin bagajında rehin tutarak İstanbul'dan Hakkari'nin Yüksekova ilçesine götürmek üzere yola çıktıkları anlaşıldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)