BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPogba'nın kardeşi gözaltına alındı----

Pogba'nın kardeşi gözaltına alındı

Pogba'nın kardeşi gözaltına alındı
18 Eylül 2022 - 16:32 www.finansgundem.com

Juventus’un yıldız futbolcusu Paul Pogba, geçen haftalarda kardeşinin kendisine şantaj uyguladığını ve para istediğini söylemişti. Mathias Pogba, kardeşi Paul Pogba’dan zorla para alma planıyla suçlandı ve gözaltına alındı.

Juventus'ta forma giyen Paul Pogba'nın erkek kardeşi Mathias Pogba, Fransız futbolcuya yönelik gasp planı iddiasıyla gözaltına alındı. Gasp planıyla ilgili olarak dört kişinin daha suç örgütü suçlamasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Mathias Pogba’nın avukatı Yassine Bouzrou, müvekkilinin masum olduğunu belirtirken “Bu karara itiraz edeceğiz” dedi.

Marttan beri şantaja uğruyormuş

Paris savcılığı, Pogba’ya yönelik şantaj girişimine ve organize bir çeteden tehdit iddialarına ilişkin soruşturma başlatmıştı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, marttan beri çocukluk arkadaşları tarafından şantaja uğradığını ve kısa süre önce bu kişilere 85 bin sterlin ödediğini belirtti. Pogba’ya şantaj uygulayan kişiler, 13 yıl öncesine uzanan ‘koruma hizmetleri’ karşılığında Fransız futbolcudan 11 milyon sterlin para talep ettiği iddia edildi.

'Büyü yaptı' iddiası

Dünya Kupası’nı kaldıran kadroda bulunan Pogba, çetenin kendisini dört aydır tehdit ettiğini açıkladı ve gözdağı vermek için Manchester’da ve Juventus’taki antrenman tesislerine geldiklerini söyledi.

Reuters'in haberine göre olay, Pogba’nın ağabeyi Mathias’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla başlamıştı. Bir video yayınlayan Mathias, Juventus’un yıldızı hakkında çok büyük ifşalarda bulunacağını duyurmuştu.

Paul Pogba’nın 23 yaşındaki Kylian Mbappe’ye büyü yapmak için bir cadı kullandığı iddiası gündeme bomba gibi düşerken, yıldız futbolcu bu iddiaları yalanlayarak onu itibarsızlaştırmak için uydurulduğunu iddia etti.

Pogba'dan öz kardeşine ağır suçlama

 

Mbappe tarihe geçti: 9. saniyede gelen gol!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)