BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPogba'dan öz kardeşine ağır suçlama----

Pogba'dan öz kardeşine ağır suçlama

Pogba'dan öz kardeşine ağır suçlama
28 Ağustos 2022 - 16:46 www.finansgundem.com

Fransız milli futbolcu Pogba kardeşini kendinden haraç almak isteyenlere katkı sağlamakla suçladı

Fransız milli futbol takımının yıldız oyuncularından Paul Pogba, erkek kardeşini kendisine organize suç içinde tehdit ve haraç alma girişiminde bulunanlara “katkı sağlamakla” suçladı.

Erkek kardeşi Mathias’ın bir gün önce sosyal medyada paylaştığı görüntüde kendisi ve diğer ünlü milli futbolcu Kylian Mbappe ile ilgili önemli açıklamalarda bulunacağı yolundaki açıklamasına İtalya’nın Juventus takımında top koşturan Paul Pogba, avukatı aracığıyla yanıt verdi.

Avukat aracığıyla yapılan açıklamada, “Mathias Pogba'nın son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar maalesef sürpriz değil. Paul Pogba'ya yönelik tehditlere ve organize çete haraç girişimlerine katkıda bulunuyor. İtalya ve Fransa'daki yetkili makamlar bir ay önce bu duruma el koydu. Bu konuda devam eden soruşturmayla ilgili başka ilave yorum yapılmayacak.” denildi.

Euronews'te yer alan habere göre, Mathias Pogba yaptığı sosyal paylaşımda, erkek kardeşi, yakın çevresi ve diğer futbol yıldızı Mbappe ile ilgili yapacağı açıklamaların “bomba etkisi yapıp, büyük ses getireceği” iddiasında bulunmuştu.

Son olarak Fransa’nın ASM Belfort takımında top koşturan ve bir dönem Gine milli futbol takımında oynayan Mathias Pogba, nisan ayından bu yana bir takımla anlaşamadı.

Kinder'den sonra Oreo... Salmonella paniği büyüyor

 

Doktorlar bu işe çok şaştı: Sıcak ödemi

 

Zuckerberg'in itirafı ABD'yi karıştırdı

 

Prenses Diana'nın otomobili 650 bin sterline satıldı

 

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)