BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK/YPG'den büyük küstahlık----

PKK/YPG'den büyük küstahlık

PKK/YPG'den büyük küstahlık
20 Kasım 2022 - 15:16 www.finansgundem.com

TSK'nın terör yuvalarına yönelik başlattığı Pençe-Kılıç Harekatı sonrasında omurgasını terör örgütleri PKK/PYD/YPG'nin oluşturduğu ve ABD'nin de destekleyerek Ankara'yı karşısına aldığı Suriye Demokratik Güçleri'nden skandal bir açıklama geldi

Türk Silahlı Kuvvetleri, geçen hafta Taksim, İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında sabaha karşı Kuzey Irak ve Suriye’ye askeri operasyon düzenledi.

Uluslararası kamuoyunun gündemine düşen gelişme sonrasında omurgasını terör örgütü PKK/PYD/YPG’nin oluşturduğu ve ABD’nin de destek verdiği Suriye Demokratik Güçleri’nden bir açıklama geldi.

İngiltere merkezli haber ajansı Reuters’ın “son dakika” ibaresiyle servis ettiği açıklamalarda, Suriye Demokratik Güçleri’nin Türkiye’nin operasyonu ile ilgili ifadeleri yer aldı.

Açıklamada TSK’nın Suriye’nin kuzeyinde bazı noktaları vurduğu belirtilirken, “Buna doğru zaman ve doğru yerde etkili bir şekilde yanıt vereceğiz” denildi.

Suriye ve Kuzey Irak'a hava harekatı

 

Harekat emri başkomutandan

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Pençe-Kılıç Hava Harekatı' emrini verdi

 

MSB: 89 terör hedefi imha edildi

 

Fuat Oktay'dan harekat açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)