BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK'ya hava operasyonu----

PKK'ya hava operasyonu

PKK'ya hava operasyonu
06 Eylül 2015 - 23:25 www.finansgundem.com

Hakkari Dağlıca'daki terör saldırısının ardından başlatılan hava operasyonlarında ilk etapta hedeflenen 13 nokta vuruldu

Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısının ardından belirlenen 13 noktaya düzenlenen hava operasyonunda çok sayıda terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda belirlenen 13 noktaya hava operasyonu düzenlendi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dağlıca bölgesindeki terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcı zırhlı araçların geçişi sırasında infilak ettirildi. Teröristlerin saldırısı üzerine başlatılan operasyonlarda kara ve hava operasyonlarına ağırlık verildi. 

Hava şartlarının elverişsiz olmasına rağmen F-16 ve F-4 uçaklarıyla, terör örgütü gruplarına yönelik 13 hedef noktasının vurulduğu ve çok sayıda terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)