BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK'nın kaçırdığı vatandaş ölü bulundu----

PKK'nın kaçırdığı vatandaş ölü bulundu

PKK'nın kaçırdığı vatandaş ölü bulundu
13 Nisan 2017 - 19:43 www.finansgundem.com

Bingöl'de 2016 yılında erzak vermediği için PKK’lı teröristlerce kaçırılan Nevzat Paçacı’nın toprağa gömülü cesedi bulundu. Öte yandan güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonda, metruk bir ahır içerisinde 1 ton amonyum nitrat bulundu

Geçen yıl Ağustos ayında Adaklı İlçesi’ne bağlı Aysaklı Köyü’ne gelen bir grup PKK’lı terörist, köylüleri tehdit ederek erzak istediği Nevzat Paçacı, erzak vermeyi reddettiği için teröristler tarafından kaçırılmış, traktörü de ateşe verilerek yakılmıştı.

Paçacı’nın kaçırılmasının ardından 20 gün sonra kendisini kaçıran teröristler tarafından öldürüldüğü bildirilmiş ancak cesedi bulunamamıştı. Teröristlerin kaçırdığı Nevzat Paçacı’nın cesedi, Adaklı İlçesi’ne bağlı Maltepe Bölgesi kırsalında olduğu haber verilmesinin ardından yakınları tarafından, söz konusu bölgede toprağa gömülü olarak bulunduğu öğrenildi.

AHIRDA 1 TON AMONYUM NİTRAT BULUNDU

Bu arada, Bingöl Valiliği’nde yapılan yazılı açıklamada, teröristlerin el yapımı patlayıcı yapımında kullandıkları 1 ton amonyum nitratın, metruk bir ahır içerisinde ele geçirildiği belirtilerek, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı’nca bölücü terör örgütü mensuplarının faaliyetlerine karşı yürütülen çalışmalar neticesinde Bingöl İli Merkez İlçesi Oğuldere Eski Köy mevkiinde 13 Nisan 2017 günü icra edilen operasyon kapsamında metruk bir ahır içerisinde 1000 kilogram amonyum nitrat gübre ele geçirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde bölücü terör örgütü ile mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" denildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)