BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK'nın finans kaynağına büyük darbe----

PKK'nın finans kaynağına büyük darbe

PKK'nın finans kaynağına büyük darbe
19 Şubat 2016 - 20:20 www.finansgundem.com

Şanlıurfa polisi, terör örgütü PKK’nın en büyük finansman kaynağı olan uyuşturucu ve kaçak sigara sevkiyatına darbe üstüne darbe vuruyor.

Diyarbakır, Şırnak ve Mardin’de yapılan operasyonlarla bitme noktasına gelen ve köşeye sıkışan terör örgütüne bir darbe de Şanlıurfa’da vuruldu. Doğu illerinden batı illerine sevkiyat yapılan güzergahlardan bir olan Şanlıurfa’da Kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonlar ardı ardına geliyor. Son günlerde yapılan operasyonlarla batı illerine götürülmeye çalışılan yüz binlerce paket kaçak sigara ve yüzlerce kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

Son olarak yine PKK terör örgütüne finansman sağlamak amacıyla batı illerine götürülmeye çalışılan 6 kilo 150 gram eroin ele geçirildi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı bir TIR’da yaptığı aramada eroin maddesi ele geçirildi. dedektör köpeği Hera’nın da kullanıldığı aramada, TIR’ın gizli bölgelerine zulalanmış halde 6 kilo 150 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili U.A. isimli şahıs gözaltına alınırken eroinin yaklaşık 15 bin kişiyi zehirleyebilecek miktarda olduğu öğrenilen eroinin piyasa değerinin yaklaşık 400 bin lira olduğu belirtildi. Son günlerde ele geçirilen eroin, esrar ve kaçak sigaraların piyasa değerinin ise 2 milyon Türk Lirası'nı geçtiği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)