BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK'dan üç yere saldırı----

PKK'dan üç yere saldırı

PKK'dan üç yere saldırı
08 Eylül 2015 - 06:38 www.finansgundem.com

PKK Diyarbakır, Bitlis ve Van'da güvenlik güçlerine saldırdı. İşte detayları.


Diyarbakır'ın Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı yapıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.Edinilen bilgilere göre, bir grup PKK'lı terörist tarafından Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı yapıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıya güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Bunun üzerine çatışma çıkarken, terörist grup kaçtı. Teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. 

VAN'DA POLİSE ROKETATARLI SALDIRI!

Van'ın Başkale İlçesi'nde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 polis memuru yaralandı.

Başkale ilçe merkezinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına, saat 22.00 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 polis memuru yaralandı. Yaralı Polis memuru Başkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, gecenin karanlığından yararlanarak kaçan teröristlerin yakalanması için ilçe merkezinde geniş çaplı operasyon başlatıldı.

PKK BİTLİS'TE DE SALDIRDI

Bitlis merkeze bağlı Karınca Jandarma Karakolu'na PKK terör örgütü tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, Karınca Jandarma Karakol Komutanlığı'na akşam saatlerinde PKK terör örgütü mensuplarınca roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldığı bildirildi. Saldırıya karşılık veren güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaklaşık 25 dakika süren çatışmada herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadığı belirtilen açıklamada, kırsala kaçak teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldığı kaydedildi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)