BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK'dan emniyet birimlerine eş zamanlı saldırı----

PKK'dan emniyet birimlerine eş zamanlı saldırı

PKK'dan emniyet birimlerine eş zamanlı saldırı
09 Kasım 2015 - 17:12 www.finansgundem.com

PKK'lılar, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dicle Polis Karakolu ile zırhlı polis aracına uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla eş zamanlı saldırı düzenledi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensupları,  İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dicle Polis Karakolu ile zırhlı polis aracına  roketatarlar ve uzun namlulu silahlarla eş zamanlı saldırıda bulundu. 
 
Yasef Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis aracına düzenlenen  saldırının ardından teröristlerin yakalanması amacıyla başlatılan operasyona  katılan ekiplere de roketatarlı saldırı gerçekleştirildi. Zırhlı polis aracına atılan 3 roketatar mermisinden biri yakındaki  inşaata, diğerleri de yere isabet etti. 
 
İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE SALDIRI
 
Yafes Mahallesi'ndeki çatışmalar devam ederken, Konak Mahallesi'nde  bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Dicle Karakoluna da PKK'lı teröristlerce  roketatarlı saldırı düzenlendi. 
 
Saldırı esnasında müdürlükte bulunan Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur yara almadan kurtuldu, 2 koruma polisi ise hafif yaralandı. Yaralı polis memurları, 112 Acil Servis ekiplerince Cizre Devlet  Hastanesine kaldırıldı. 
 
ESNAF KEPENK KAPATTI, ÖĞRENCİLER EVE GÖNDERİLDİ
 
Terör saldırılarından endişe duyan esnaf kepenk kapattı, okullardaki  öğrenciler evlerine gönderildi. Eski Belediye Caddesi'nde yüzleri maskeli terör örgütü yandaşları,  durdurdukları araçlarla yolu ulaşıma kapattı. Güvenlik güçleri, gruba müdahale etti. 
 
UYARI ANONSU
 
Cizre Kaymakamlığınca, belediye hoparlöründen yaptırılan anonslarda,  vatandaşlardan güvenlikleri için evlerine çekilmeleri istendi. Anonsun ardından  mahalle sakinleri evlerine girdi. 
 
BAZI TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ
 
Bu arada, çatışmalarda bazı teröristlerin etkisiz hale getirildiği  öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)