BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK üç ilde saldırı düzenledi----

PKK üç ilde saldırı düzenledi

PKK üç ilde saldırı düzenledi
22 Eylül 2015 - 23:03 www.finansgundem.com

PKK'dan 3 ilde hain saldırı. PKK Tunceli, Bitlis ve Elazığ'da saldırdı

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde adliye lojmanlarına roketatarlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Edinilen bilgiye göre Tunceli'nin Ovacık ilçe girişinde bulunan adliye lojmanlarına saat 20.00 sularında bir grup PKK'lı tarafından roketatarlı saldırıda bulunuldu. Adliye lojmanları önünde nöbet tutan polislerin karşılık vermesiyle PKK'lılar olay yerinden kaçarken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayın ardından saldırıyı düzenleyen PKK'lıları yakalamak için operasyon başlatıldı.

PKK BİTLİS'TE DE SALDIRDI
Hizan İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliğine terör örgütü PKK mensuplarınca, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Yeşilova Mahallesi'ndeki İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğine saat 20.50 sıralarında terör örgütü PKK mensuplarınca, uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine yaklaşık 30 dakika süren çatışmanın ardından terör örgütü mensupları, gecenin karanlığından faydalanarak ormanlık alana kaçtı.

Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı çatışmada, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ELAZIĞ'DA EMNİYET LOJMANLARINA ROKETLİ SALDIRI
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bulunan polis lojmanlarına, PKK'lı teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Karakoçan'da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait lojmanlara teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Özel Harekat Timlerinin anından karşılık verdiği saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)