BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK polis kaçırdı----

PKK polis kaçırdı

PKK polis kaçırdı
10 Aralık 2015 - 21:36 www.finansgundem.com

PKK, Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur'un yakın korumasını kaçırdı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinin kaymakamı Ahmet Adanur'un yakın korumalığını yapan polis memuru Ayhan Kaya, PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK’lılar kaymakam Ahmet Adanur’un yakın koruması polis memuru Ayhan Kaya’yı kaçırdı. Polis memurunu kurtarmak için ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur’un yakın koruma polisi olan Ayhan Kaya, saat 17.00 sıralarında PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’liler tarafından kaçırıldı.

Cizre Devlet Hastanesi’nde rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Ayhan Kaya, özel otomobiliyle evine gitmek üzere yola çıktı. Kaya’nın hastane çıkışında otomobilinin önünü kesen PKK’lılar polis memuru Kaya’ya silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. PKK’lılar daha sonra Ayhan Kaya’yı otomobiliyle kaçırdı. 

PKK’lıların polis memuru Ayhan Kaya’yı kaçırdığının duyulmasının ardından güvenlik güçleri ilçede geniş çaplı operasyon başlattı. Cizre’nin giriş ve çıkışları tutulurken, operasyonlar sürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)