BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK kamplarına bomba yağdı----

PKK kamplarına bomba yağdı

PKK kamplarına bomba yağdı
26 Temmuz 2015 - 22:07 www.finansgundem.com

Diyarbakır’da akşam saatlerinde kalkan uçaklar toplam 9 sorti yaparak PKK'nın yurt içi ve Kuzey Irak'taki kamplarını vurdu

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'ndü akşam saatlerinden itibaren yine hareketli anlar yaşandı. Saat 19.41'de havalanan F-16 uçaklarının yurt içi ve Kuzey Irak'taki PKK hedeflerini vurduğu belirtiliyor.

Terör örgütleri IŞİD ile PKK kamplarına yönelik önceki gün yapılan hava saldırılarının ardından akşam saat 19:50 sıralarında Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki çok sayıda F-16 savaş uçağı havalandığı bildirildi.

Uçakların, Şemdinli'nin karşı tarafından yer alan Kuzey Irak'taki Hakurk bölgesindeki kampları hedef aldığı belirtiliyor.

Diyarbakır'dan havalanan jetler 21.00 sıralarında Hakurk, Metina'yı vurdu . Yarım saat sonra da Haftanin etkili bir şekilde vuruldu.

Edinilen bilgiye göre, operasyon kapsamında Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığından ilk uçak saat 19.41'de havalanırken, son uçak üsse saat 23.33'te döndü.

Toplam 9 sorti yapan uçaklar, yurtiçi ve yurtdışındaki hedefleri vurdu.

YÜKSEKOVA VE ŞEMDİNLİ'DE HAVA HAREKETLİLİĞİ

HAKKARİ'nin Yüksekova ve Şemdinli İlçelerinde hava hareketliliği yaşanıyor.
Hava hareketliliği saat 20.30 sıralarında başladı. Şırnak tarafından gelen savaş uçakları Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden geçerek Dağlıca Bölgesine gitti. Burada alçak uçuş yapan uçakların seslerinin Yüksekova İlçe merkezinden de duyulduğu belirtildi.  Öte yandan aynı saatlerde Hakkari'nin Kuzey Irak'a sıfır noktasında bulunan Şemdinli İlçesi'nde de uçak sesleri duyuldu. Yoğun uçak seslerinin ardından sınır bölgesinden de bombalama seslerinin geldiği bu seslerin ilçe merkezinden de yoğun bir şekilde duyulduğu belirtildi. Uçak hareketliliği hala sürüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)