BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK Cizre'de büyük kayıp verdi!----

PKK Cizre'de büyük kayıp verdi!

PKK Cizre'de büyük kayıp verdi!
25 Aralık 2015 - 14:02 www.finansgundem.com

PKK'ya yönelik operasyonların bilançosu açıklandı. Terör örgütü en büyük kaybı Cizre'de veren PKK 139 militanını kaybetti

Şırnak ve Diyarbakır merkezli başlatılan temizlik operasyonunda PKK'ya son yılların en ağır kayıpları verdirildi. PKK Cizre ve Sur'da inanılmaz kayıplar verdi.
 
Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonların son bilançosu açıklandı. Cizre'de ağır bir hezimet yaşan PKK , Özel Harekat polisleri karşısında diz çöktü.
 
25 Aralık 2015 saat 07.00 itibariyle etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı il ve ilçelere göre şöyle;
Cizre'de 139,
Silopi’de 8,
Sur’da 33,
Dargeçit’te 18,
Nusaybin’de 3,
Bitlis’te 4
 
PKK ŞIRNAK'TA ÖĞRENCİLERE SALDIRDI
 
Aldığı darbelerle can çekişen PKK bugün en kalleş saldırısını yaptı. Hedefinde siviller ve öğrenciler vardı. ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristler, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Halk Kütüphanesi'nin bulunduğu binaya girip kazan dairesine el yapımı patlayıcılar attı. Saldırı içerde öğrencilerin bulunduğu sırada düzenlendi.
 
Patlama nedeniyle binada çıkan yangında etüt yapan 4'ü öğrenci ile 2'si personel olmak üzere 6 kişi yaralandı.
 
Alevlere itfaiye ile polisin TOMA araçları müdahale ederken, söndürme çalışmaları sırasında güvenlik güçlerine PKK'lılar tarafından ateş açıldı.
 
GENELKURMAY'DAN SON AÇIKLAMA
 
Genelkurmay Başkanlığı'ndan da dün gece Cizre'de yaşanan çatışmaya dair açıklama geldi.
TSK açıklamasında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu, 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirildi.
 
24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Fesli'nin Adana'daki baba evine ateş düştü. Ambulans ile şehidin büyüdüğü eve gelen askeri heyet, acı haberi şehidin annesi Meryem İşgüzar ve üvey babası Ahmet İşgüzar'a verdi.

Çocuk yaşta öz babasını kaybeden şehidi büyüten Ahmet İşgüzar ve annesi Meryem İşgüzar, acı haber sonrasında fenalık geçirdi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Fesli'nin cenazesi, bugün saat 10.00'da Şırnak'ta yapılan törenin ardından Adana'ya gönderildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)