BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK bayrama odaklandı----

PKK bayrama odaklandı

PKK bayrama odaklandı
09 Ekim 2013 - 07:18 www.finansgundem.com

PKK’nın, Kurban Bayramı’nda deri toplamak için hazırlık yaptığı ortaya çıktı

Son dönemde güvenlik güçlerince Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında tonlarca esrar ve milyonlarca kök hint keneviri ele geçirilmesiyle ciddi boyutta finans sıkıntısı yaşayan PKK’nın kurban derisi ve kurban eti toplama organizasyonu başlatacağı tespit edildi. Milliyet'in haberine göre, çözüm sürecinde yaşanan gelişmelere paralel olarak PKK’ya yönelik çalışmalarını yoğunlaştıran istihbarat birimleri bu çerçevede örgütün yeni hedefinin önümüzdeki hafta başlayacak Kurban Bayramı döneminde deri toplamak olduğunu saptadı.
Fitre ve zekât, şimdi kurban derisi
Bu organizasyon için KCK oluşumu kapsamında oluşturulan Azınlıklar ve İnanç Grupları Komitesi’nin harekete geçtiği öğrenildi. Komitenin özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki kent ve ilçe merkezlerinde kurban derisi toplama ve bayramlaşma alanlarında Rojava’ya yardım toplanması için halka teklinde bulunacağı belirlendi. Daha önce Ramazan Bayramı’nda bölge halkından fitre ve zekat topladığı ortaya çıkarılan PKK’nın, kurban deri ve etlerini örgütün kış üslenmesinine destek kapsamında üslenme bölgelerine gönderilmesini sağlayacağı tespit edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)