BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPizzabulls, akademi kurdu----

Pizzabulls, akademi kurdu

Pizzabulls, akademi kurdu
14 Ocak 2019 - 14:17 www.finansgundem.com

Yerli pizza markalarından Pizzabulls, hem franchisee adaylarının hem de çalışanlarının işe donanımla başlamasını sağlayacak eğitimlerin verildiği bir akademi kurdu.

2006 yılında kurulan Pizzabulls, Türk insanın damak tadına uygun ürünler sunarak pazardaki payını hızla artıran markalardan. Geçen yılı 60 milyon TL’lik ciro ile kapatan şirketin hedefi bu yıl 100 milyon TL’lik satış hacmine ulaşmak. Bugün 50’ye yakın şubesiyle hizmet veren şirket, Mayıs  ayında İngiltere’de ilk şubesini açtı. Dünyada en çok pizza tüketen ülke olan Amerika’ya da açılmayı planlayan şirket, Pizzabulls çalışanlarının ve yatırımcılarının daha iyi bir eğitim alması için Pizzabulls Eğitim Akademi’yi kurdu. Tüm çalışanların gerek operasyonel gerekse kişisel eğitim almalarına olanak sağlayacak bu akademide yeni işe başlayan personele de eğitim verilecek.

Pizzabulls olarak temel odaklarının ‘sürekli gelişim ve eğitim’ olduğunu söyleyen Pizzabulls CEO’su Cavit Can Kırbeyi, kurdukları akademi ile hem çalışanlara hem yatırımcılara ihtiyaçları olan her türlü eğitim desteğini, teknik bilgi ve beceri eğitimlerini verebilir hale geldiklerini söylüyor. Pizzabulls’a işletmeci olarak başvuran adayların sisteme kabul edildiğinde, restoranı açılana kadar, işle ilgili bütün gereklilikleri kapsayan bir eğitim programından geçtiğini anlatan Kırbeyi, ayrıca çalışacak personelin de ürün hazırlamaktan müşteri karşılamaya kadar birçok alanda eğitildiğini belirtiyor. 

“Eğitim ve gelişim dünyası yaratacağız”

2018 Ocak ayı itibari ile eğitimlere başlayan akademide bugüne kadar 20 vardiya ve asistan müdüre eğitim verildi.  32 şubeye de eğitim ziyaretlerinde bulunuldu. 

Eğitimlerin ücretsiz ve şirketin franchiselere verdiği bir destek olduğunu söyleyen Kırbeyi konuşmasını şöyle sürdürüyor:

“Bu eğitimler franchisee ve çalışana çok şey kattı. Prosedürlere, yaptıkları işe daha hakim hale geldiler. Kişisel gelişimleri için aldıkları eğitimle daha iyi bir yönetici olma yolunda ilerliyorlar. Eğitimde sayı olarak hedefimiz sistemdeki tüm yöneticileri sertifikalandırmak ve şubelere eğitim ziyaretleri yaparak şube içindeki eğitim eksiklerini tamamlamak. Nitelik olarak aldıkları eğitimleri şubelerde alt kadrolarındaki ekip üyelerine de yayarak tüm sistemde eğitim verilebilmesini sağlamak. Bu şekilde sistem içinde bir eğitim ve gelişim dünyası yaratmak istiyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)