BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiPiyasaların beklediği iki önemli süreç----

Piyasaların beklediği iki önemli süreç

Piyasaların beklediği iki önemli süreç
03 Haziran 2018 - 09:37 www.finansgundem.com

Hürriyet gazetesi yazarı Zeynel Balcı, piyasaların enflasyon verisi ve Merkez Bankası'nın 7 Haziran'daki toplantısına odaklandığını köşesinde yazdı. İşte Balcı'nın o yazısı...

Kısa bir duraksamanın ardından borsada düşüş, döviz kurları ve faiz oranlarında yükseliş devam ediyor. 7 Haziran toplantısı beklenirken Merkez Bankası’ndan faizde sadeleştirme operasyonu geldi. Geçen hafta Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in Londra’da finans çevreleriyle yaptığı toplantılarda, pazartesi günü mayıs enflasyonu yüksek çıkarsa 7 Haziran toplantısında yeni bir faiz artırımından söz edildiği, dış ve iç basına sızan haberler arasında.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sabri04 Haziran 2018 01:55

    Enflasyon % 1,6 gelmez gelemez.En az % 1,90 ve üstü gelir.%2,05 i de görebiliriz....

  • POLAT ALEMDAR03 Haziran 2018 12:02

    bence Türkiye öyle kolay kolay vazgeçibilecek bir ülke değil.en güzel paranın kazanıldığı tek ülkelerden biri.bir dövizden, bir faiz den birde borsadan kazanıyorlarki yabancıların bu ülkeyi tekrk etmeleri mümkün değil.şuan ülkenin abd nin pisliklerinden tek tek kurtulmaları ve sanayi ürünlerini yapmaları onların kanına dokundu seçimlerden sonra herşey tersine döner fakat RTE gelir ise diğerleri gelir ise ülke resmen orta vadede batar .maaşlarımızı dahi alacağımızı hiç tahmin etmiyorum.çünkü borsa işte o zaman 30 000 endkes dahi gelir.

  • KILIÇ03 Haziran 2018 10:42

    VURGUNCU PATRONLAR DOYUMA ULAŞIP VARLIKLARINA VARLIK KATMIŞ İSE BORSADA YÜKSELME OLUR EGERKİ DOYUMA ULAŞMADIYSA VURGUNA DEVAM EDER BORSA DÜŞER.PATRON YALNIZ DEGİLDİR YEMLEME YAPTIKLARI BİRLİKTE ÇALIŞIR BORSADA DÜZEN DEGİŞİR DÜZÜLEN DEGİŞMEZ . (6)